Jessica Simpson édes "anyasága"

2012.06.29. 07:39 Morrigen

jessica_simpson_kover_1.jpgNa már megint egy celeb, akinek annyira hiányzik a pici feszes popsi és az erre nyálat csorgató agynélküli zimbisereg, hogy ezért a gyerekét is a kerek segg oltárán áldozza fel.

Jessie bébi cirka másfél hónapja szült, és igencsak ment rá némi súlytöbblet, amiről a magamfajta ecceri spinék tudják, hogy lassan kell leadni, fokozatosan, hisz ne menjen a szoptatás kárára a dolog, mert ha már gyereket tojt a világra, annak adja már meg a legjobbat, nem? De.

Ez meg már fogyózik, igaz 4 milláért. Dugni is dugott már a második héten, tele volt vele a sajtó. Az idióta... De a pasi is. 2 hét után a nőből még csorog a lé, én biztos behánynék tőle, bár lehet , hogy a pasija erre bukik.

Szóval lényeg az, hogy még egy gyerek, akitől az anyja elveszi a didkót, az anyatejet, ami köztudottan kincs, és a helyébe majd telenyomja a száját tápszerrel, cumival és bébisitterrel, mert neki ugye edzőterembe kell járni.

Ezek minek szaporodnak???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morrigen.blog.hu/api/trackback/id/tr134618498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása