Ahol gyakoriak a kérdések: Gyakori kérdések pont hu

2012.06.29. 17:38 Morrigen

A sok agyatlan gyűjtőhelye, imádok ott lenni. Persze hogy vannak az embernek kérdése, amire még a gugli sem ad választ, de megesik, hogy sírva röhög az ember, vagy épp okádja telibe a monitort.

Engem spec nem kicsit irritál az ilyesmi kérdés: Félidős kismamák, akik cigiznek, hogy vagytok?

Nem hiszed? Itt van egy: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhesseg__3128392-dohanyosok-mi-a-helyzet-van-itt-kismama-aki-dohanyzik

Persze ha beírsz, hogy ejnye-bejnye, akkor még ők vannak felháborodva. Jó hogy már nem kokainos bulit csapnak. Olyan is van, amikor ott kérdezi az okos anyuka, hogy vajon mit csináltak vele szüléskor? (Mit kaphattam? Oxitocint? Burokrepesztés is volt? Mai napig nem tudom.)

Vagy szexes kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__3130857-miert-dorzsolte-ki-a-baratnom-kezet-a-szex

Érted már miért szeretem azt az oldalt? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morrigen.blog.hu/api/trackback/id/tr654619580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása